tha brasa

drar mig mot brasan med becka nu, vi hörs ikväll eller imorn, hajdo!

@elgiganten

Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft något att blogga om men nu gör jag ett litet inlägg från Elgiganten, haha. Står med beckis och leker med elgigantens iPads, ganska kul faktiskt. Har köpt ett linne från ginatricot som ni får bild på när jag kommer hem. Nu ska vi typ dra så ah, vi hörs senare hos becka. Btw jag sov hos henne igår tills idag haha bara så ni vet, ikväll hänger vi i värsås vid Missionskyrkan vid brasan, fuckyeah haha ne nu ska jag sluta så ska vi kolla  vidare lite, puss

becka här

Hej alla tereses läsare! Hon suger ju på att updatera sin blogg så ja, här är jag! Vet inte riktigt om jag och terese skulle dra ut för hon svarar inte? Var är du kvinna? Men i vilket fall har det varit kalas här hela helgen & jag är glad att det är öööööööööver, hatar verkligen hatar kalas!
Så nu vet jag inte riktigt om terese svarar på sms eller fb men får hoppas de, annars drar jag ut lite själv, roligt inlägg för er att läsa men bättre än inget. Hejdå ps. terese blogga lite nuråååååååååååå, du måste updatera tråkmåns
Bild på terese tagen av mig på en liten promenix

träning

käkade nyss, & nu drar jag mig mot fotbollsplanen & tränar lite fotboll! haha, bloggar kanske senare när jag kommer hem. puss

dag 6 & 7

Dag 6 - Det här hade jag på mig idag:
ni får en bild senare!
Dag 7 - En bild på din mobil:

in tha skuulaaaaaaaaa

har inte bloggat för jag har varit sjuk typ hela veckan, såååååååå ja, men nu bloggar jag igen, WEHOOOOO! sitter just nu i korridoren med klassen & väntar på att läraren ska komma. tror vi har biologi, orkade inte hämta boken ur skåpet, så jag får la tagga en liten kvarsittning någon dag, haha! har ingenting att skriva så här får ni en bild från förut!

breaking dawn

hade fotbollscup på förmiddagen, vann 2 av 3. helt okej! sen åkte jag hem, duschade och åkte in till stan med mamma för att hyra film, köpa godis & kolla på lägenhet. eftersom vi eventuellt ska flytta in till skövde. sjukt fin va den lägenheten iallafall! nu ska jag sätta mig och kolla på breaking dawn - part 1. eftersom jag är så efterbliven och inte har sätt den än, haha ;$ men dag 6 & 7 får ni senare, i promise! ha det bra så länge puss!

dag 4 & 5

dag 4 - något jag vill bli bättre på
såg att 3 & 4 va likadana, så ändrar 4an lite..
men iaf, något jag vill bli bättre på? hmm, ja.. aso i skolan så är det ju typ kemi och fysik som jag vill bli bättre på, vill få bättre betyg o allt, eller ah, det vill jag få i alla ämnen, så vi säger att jag vill bli bättre i skolan. också vill jag bli bättre på att träna, vill bli bättre på att spara mina pengar. vill bli bättre på att inte köpa massa onyttigt. ja, en del saker jag vill bli bättre på, haha, har säkert fler saker men där har ni en del!

dag 5 - vad jag skulle göra om jag vann 1 miljon
först skulle jag slänga det mesta ur min garderob och bara köpa massa nya kläder. också skulle jag köpa massa nya prylar and stuffs som jag vill ha. jag skulle också fixat ett sparkonto som jag hade lagt in pengar på, jag hade åkt jorden runt. och faktiskt så hade jag gett lite pengar till sånahär behövande barn & cancerfondar osånt!
jag tror inte jag skulle göra så mycket mer, bara njuta av livet typ.
där fick ni om dag 4 & 5 , gör snart 6 & 7 också. puss!

i swear this time i mean it, for sure

vet att jag har bloggat megakasst, men jag har typ inte haft tid och lust. har ju vart påsk och allting, och har haft väldigt mycket med skolan denhär veckan men jag lovar att jag ska bättra mig! har ju heller inte gjort dom här dagarna, så det ska jag fixa nu så blir det säkert jättebra!
sitter just nu och ska försöka plugga lite till bildprover som vi har på tisdag nästa vecka & spelar något spel, haha. ska iallafall göra dom där dagarna också, har ju från 2-6 att göra, så det är bara blogga massa nu typ! men ja, ska fortsätta plugga & göra dagarna, så ni får ha det så bra så länge!

dag 2 & 3

dag 2 - en bild på något du vill ha

iphone 4 svart

navelpiercing + beach body till sommarn!

sist men inte minst, en longboard!
dag 3 - en bild på något du vill lära dig
tänk att lära sig surfa? skulle va sjukt chill att ba glida i vattnet med sin bräda!

ta mig för den jag är, för jag tänker inte bli någon annan

ledsen för dålig update, har inte haft tid att blogga, med andra ord. jag har inte varit hemma!
iförrgår åkte jag hem till min plastmormor eller vad det nu heter & firade lite påsk iallafall! & igår så drog jag hem till farmor och träffa hela tjocka släkten & käkade mat & snackade. allmänt trevligt var det iallfall. somsagt, hade ju typ ingen tid igår att blogga, så därför blev heller inte dag 2 gjord. men jag gör dag 2 & dag 3 idag, så blir de bra! sitter just nu & skypar med lilla juar, haha go kille där! nu ska jag fortsätta snacka med honom & göra domdär dagarna, puss!

dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om mig

1. jag har skilda föräldrar & tycker det är sjukt gött, oftast iallafall!
2. jag har förlorat massa vänner..
3. jag har färgat mitt hår typ 4-5 gånger!
4. jag hatar våran mentor..
5. jag vill vara kortare.
6. JAG HATAR SNÖ!
7. jag är sjukt mobil-& dator beroende!
8. jag typ träffar aldrig mina kompisar..
9. jag tycker min pappa är cool
10. jag skäms inte över mina föräldrar!
fint..

dag 1-10

tänkte börja med en sånhär dagskalender eller vad det nu heter. kommer bli en hel del bilder, men då blir det bara en fin utfyllnad på bloggen! ska försöka komma ihåg att göra varje dag, men det är ju inte så många dagar som det håller på så ja, det ska la funka? & jag börjar nu, idag!

dag 1 - en bild på mig + 10 fakta om mig.
dag 2 - en bild på något jag vill ha
dag 3 - något du vill lära dig.
dag 4 - något du vill lära.
dag 5 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
dag 6 - det här hade jag på mig idag
dag 7 - en bild på min mobil
dag 8 - en bild på din bakgrund på mobilen
dag 9 - innehållet i min väska.
dag 10 - en bild på mina favoritskor.

om bloggen & allt

Hej! Som ni såg så gjorde becka ett litet inlägg igår om att hon har fixat min design, och gud så nöjd jag blev. Tack beckis!
Igår tillbringades hela dagen med becka, sen på kvällen runt 9 drog jag hem till mamma, för mina kusiner & min moster är där, men självklart hade mina kusiner + emelie redan dragit ut för att supa, så ja, haha, fick träffa dom lite idag istället. Idag drog jag in till stan med mamma, kusinerna & moster & handlade & kollade lite i affärer. Har bara chillat resten av dagen. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar samtidigt som jag snackar med min älskling på skaaajp, älskar han massor! kände att detta blev väldigt långt, så skriver punkt här nu. puss!

Fixar tereses design!

Håller på & fixar tereses design nu för hon bad mig om det! Ni kan ju även kolla min blogg, får ju passa på att göra lite reklam :) MIN BLOGG HÄR- beckaao.blogg.se!

Välkommen till min nya blogg!